Интериорните тапети са един модерен акцент в съвремието ни. Те внасят една различна визия и индивидуалност, допълват изцяло текстила, като могат да бъдат представени в същия десен на материите, които сте избрали или подобни на тях, могат да бъдат предизвикателен фон за поставяне на акцент върху акцент и по този начин да изолират вниманието ви от някои несъвършени допълнения в помещението като мазилки и др.

Тази година, тенденциите са в едрите геометрични шарки, както с ярки цветове, така и по-пастелни, много флорални мотиви и пойни птици, изобщо дайте смело воля на въображението си и не се страхувайте да бъдете различни.

Това, което ви зарежда и от което имате необходимост е само там, където сте и вие, вашият дом е вашата виртуалност.

 

Колекция интериорни тапети

Колекция интериорни тапети

Ако наистина имате желание за по-нетрадиционен стил, ако обичате да експериментирате и да бъдете творци на домашния интериор, тогава се възползвайте от това, което ще намерите при нас.

Вижте още >

Тапети колекция Maison

Колекция интериорни тапети MAISON

Тапетите от колекция MAISON въплъщават напълно ретро шик стила ВИНТИДЖ с техните романтични нюанси, ръчно изработени блокчета и изкусителни текстури.

Вижте още >

Тапети колекция Urban

Колекция интериорни тапети URBAN

URBAN е силно авангардна и стилна колекция от тапети, които са представени от съвременни нетъкани материали заедно с разкошни нови винили.

Вижте още >