През 2015 година Ви изненадваме с 5 нови каталога, в които са включени най-новите тенденции в разработването на актуалните модни цветови десени и тъкани.

Тук ще намерите стилове от модерното и абстрактното до класиката, която остава неостаряваща във времето, дори напротив – все повече се налага като един неподправен стил, съчетан дори с елементи на модерни шарки и релефна структура на материите, една модерна композиция между памук, вискоза и полиестер, кадифе и изкуствена вълна.

Ето и най-новите ни текстилни Каталози за 2015 год.:

  1. AURA – 38 цвята меко кадифе, кой от кой по-красив цвят, но най-важното е, че са здрави – всичките са с 60.000 Martindale и стават чудесно за тапицерия .
  2. WEEKEND – колекция от различни рипсови тъкани – от фин тюл до платове с по-грубовата повърхност, всички са двойна ширина и с активно присъствие на лен в материите, цветовете са спокойни, сдържани, меки .
  3. SHEERS – 122 тъкани, 14 структури на платовете, дюс – всичките са ефирни, леки, прозрачни – воал, креп, тюл, органза .
  4. SHAMROCK – 60 цвята изкуствена вълна – меки, топли платове, едноцветна колекция, подходящи за завеси и за калъфи за мебели .
  5. OPERA – модерна класика, подборът е измежду седем цвята, включително и цветът на годината за 2015 – Марсала (известен още като цвета на сорт узряло Сицилианско червено вино с подсилен опушен вкус).

Нашите колекции са едни от най-харесваните на пазара и Ви препоръчваме, ако имате конкретен интерес да ни посетите в шоурума ни.

Ако желаете, можете да изпратите запитване и по електронна поща или по телефона.

Ние ще се отзовем на всеки един от Вас с подробна информация.

Колекция интериорен текстил

Интериорен текстил

Интериорният текстил е подходящ за изработване на завеси, калъфи за дивани, претапициране на мебели, декоративни възглавнички, шалтета и кувертюри, текстилни щори.

Вижте още >

Десени за дестка стая

Десени за детски стаи

Тези десени са много добър подбор за всякакъв вид подрастващи – от най-малките до най-големите момичета и момчета.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Antique

Колекция ANTIQUE

Тук ще намерите десени върху меко кадифе, с много дискретни състарени акценти, текстилите са предимно с широчина 140 см, но има и материи с широчина 305 см.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Charm

Колекция CHARM

Интериорен текстил напълно различаващ се от всичко онова, което ще намерите на българския пазар. Материите са съчетание от жакард с бродерия или кадифе.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Дамаски

Колекция Дамаски

Най-новата ни колекция дамаски. Между тях ще намерите луксозен плюш с имитация на различни кожи, текстили с изчистен дизайн, а така също и палитра от цветя на Моне.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Continent

CONTINENT-100% памук

Материите са подходящи както за завеси, пана и декоративни възглавници, така и за тапициране на мебели или калъфи за мебели, предназначени за дома.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Diva

Колекция DIVA (принтове)

Английска серия текстили, които са отново 100% памук, принтовете върху тях са модерен дизайн, подходящ за тийнейджъри и деца над 7-8 год.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Elite Grande

ELITE GRANDE (Дамаски с Класически дизайн)

Материите са подходящи за домашно претапициране или изработка на калъфи за мебели и възглавници, както и за завеси.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Italian garden

Колекция ITALIAN GARDEN

Този каталог е английска колекция от принтове върху 100 % памук, поднесени с много настроение и романтика в различни флорални мотиви, райе и песнопойни птички.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Opera

Колекция OPERA

Изключително изящество при изработката – бродерия върху мек сатен, както и фигури от кадифе, тънки материи с бордюр, изваян с копринени стилизирани класически мотиви.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Palazzo

Колекция PALAZZO

В тази колекция ще намерите класическия стил представен в меки пастелни цветове, с една непретенциозна изисканост. Десените са изключително стилизирани с плавно преливащи се тонове и релефност на шарките.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Royal

Колекция ROYAL (дамаски)

Дизайните са два и са представени в 11 цвята, които представляват изключително изтънчено съчетание от бродерия и познатите кралски цветове…

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Skyline

Колекция SKYLINE

Изрисувани пейзажи с много индивидуален стил. Подобен род дизайн е подходящ за спални помещения или всекидневни, за хора с повече романтичен или носталгичен характер.

Вижте още >

Интериорен текстил колекция Summer House

Колекция SUMMER HOUSE

Подходящи както за спални помещения, така и за всекидневни и детски стаи. Качеството на изработка на материите е изключително високо.

Вижте още >