Предлагаме  изработка и монтаж на всички видове интериорни щори, предварително оразмеряване и съгласуване от наша страна относно техническите параметри за избрания от Вас продукт.  Интериорните щори се изработват по индивидуални размери на клиента, като  ние осъществяваме посещение на място и изготвяне на спецификация и оферта. Избраните от Вас материи се носят на място, за да добиете по-точна представа за това как би се комбинирал съответният десен и структура на плата с колорита и стила във Вашите помещения.

Австрийска / лондонска щора

Австрийска / Лондонска щора

Австрийската щора, позната още и като Лондонска щора, е едно комбинирано представяне на два механизма – възможност да повдигате материята нагоре и да я събирате встрани, като завеса.

Вижте още >

Плисе щори

Плисе щори

Напомнящ хармоника, този продукт е единственият, който позволява покритието на нестандартните видове прозорци в съвременното строителство.

Вижте още >

Римски щори

Римски щори

Римската щора ни изважда от стереотипа на класическата завеса и ни предоставя една възможност за по-изчистен дизайн, който напълно съответства на духа на новото време и съвременното обзавеждане.

Вижте още >

Роло щори

Роло щори

Практични и лесни за управление, антистатични с покрития рефлектори на светлината, те са един от най-предпочитаните продукти в интериора.

Вижте още >

Вертикални щори

Вертикални щори

Вертикалните щори са подобни на театрална завеса, която се придвижва и регулира светлината в помещенията под различен ъгъл.

Вижте още >

Японска стена

Японска стена

Японската стена е разчупена завеса, но с правилни форми, съставена от отделни пана, плъзгащи се по релсов механизъм и позволяващи създаване на илюзорна обемност на помещенията.

Вижте още >