Шоурум за текстил

Мари & Стефани | Луксозен текстилен дизайн

Ние сме фирма с богат опит в областта на предлагането на интериорен текстил за вашия дом, офис, хотел и ресторант. Намираме за нашите клиенти индивидуалното решение на материя и стил, съчетани в идеалния синхрон от колорит и функционалност, като създаваме удобство за вас и тези около вас да се почувстват комфортно, помагаме да изберете подходящия дизайн за вашето усещане на колорит в помещенията. Разполагаме със собствени колекции текстил, подходящи за текстилни щори, дамаски, завеси и пердета, които не бихте намерили на друго място, с цел, всеки един от вас да бъде с уникален и неповторим сам по себе си стил.

Материите са от производители с традиции в Англия, Германия, Испания и Италия.

Клиентът е този, който е най-добрата реклама за нас, ценното е не в парите, а в удовлетворението ни, че сме доставили радост и усмивка на лицата ви, пренесли сме красотата и цветната палитра в домовете на хиляди от вас и това е най-приятното и незабравимо усещане, че сме ви дарили с частица щастие.

Цените са различни в зависимост от тъканите, десените и пропускливостта, не без значение е и изборът на вида на продукта, както и съответните механизми за отделните видове щори и корнизи за завеси .
Работим с професионален екип от специалисти в областта на изработката на всички видове продукти, за което говори и богатият ни опит с много VIP клиенти. Всички готови изделия при нас са с гаранция за качество в рамките на 1 година, а за някои продукти търговската гаранция е минимум 2 години.
Залагаме на качеството на всички продукти и услуги, на което се основават и здравите взаимоотношения с нашите клиенти за бъдеще.