Все по-атрактивните начини за представяне на пердетата и завесите, съчетани с редуването на различни десени и материи, дръзкото съпоставяне на геометрични форми и флорални мотиви, комбинациите на плюш и кадифе с жакардови материи, релефност на мотивите и състаряване на отделни елементи върху шарките, създава един нов и неповторим стил при съвременното обзавеждане.

Този стил приобщава в себе си духа от миналото и настоящето и ни връща към романтизма, кара ни да усетим полъха на феериите и да се загърнем в топлината  на нежните пастелни тонове, да се пренесем в изискания ретро шик на отминала епоха и да внесем отново отпечатъка от доброто изпитано старо, но с повече любов и въображение.

 

Интериорни завеси и пердета

Интериорни завеси и пердета

Всички интериорни пердета и завеси се изработват от текстил, който е индивидуално подбран за всеки един клиент.

Вижте още >

Колекция пердета Shabby Chic

Колекция SHABBY CHIC

SHABBY CHIC стилът е разпространен най-вече в САЩ и Великобритания. Той е част от така познатия ВИНТИДЖ стил при обзавеждането…

Вижте още >

Аксесоари за завеси от Англия

Аксесоари за завеси от Англия

Английската пасмантерия е добре позната с качеството си и изящния си стил. Различните компоненти от пискюли и ширити, внасят завършеност при интериорния текстил.

Вижте още >

Аксесоари за завеси от Италия

Аксесоари за завеси от Италия

Разполагаме с богат избор на различни видове ширити, внос от Италия, подходящи за пришиване към завеси, декоративни възглавници.

Вижте още >

Алуминиеви и PVC корнизи

Алуминиеви и PVC корнизи

Разгледайте декоративните и PVC корнизи. Декоративните корнизи се предлагат в различни състарени ефекти и форма на накрайниците.

Вижте още >

Корнизи Домус

Корнизи ДОМУС

Предлагаме богата гама от стоманени, алуминиеви и дървени корнизи, които се изработват по индивидуални размери.

Вижте още >